A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
 • Perfect Look 970*250
 • EfEf 300*300
 • Íme a Duna Autó Zrt. tippjei nyaraláshoz

  Becmol 640×480

  Ha nyaralni indulunk, az alábbi előkészületeket érdemes megtenni, hogy a legnagyobb biztonságban és a legkellemesebb körülmények között utazzunk a vágyott úti cél féle.

  Utasbiztosítás

  Egy baleset vagy más váratlan esemény kétségtelenül tönkreteheti a nyaralásunkat ezért javasolt utasbiztosítást kötni indulás előtt. Nem árt tudni azt sem, kihez fordulhatunk baj esetén, és jó, ha van nálunk európai baleset-bejelentő lap.

  Tartozékok

  Hosszabb útra készítsük be a megfelelő tartozékokat: izzókészlet, vontatókötél, pótkerék, emelő és kerékkulcs a legfontosabbak. Az alábbiak meglétét pedig az európai országok többségében előírják: elsősegélydoboz, elakadásjelző háromszög, láthatósági mellény minden utas számára.

  Átvizsgálás

  Nézessük át kocsinkat, mielőtt nyaralni indulunk. Érdemes megnézetni a futóművet, a lámpák és abroncsok állapotát.

  Tiszta klíma

  A forró nyári napokon nagy hasznát vehetjük a klímának, ám nem mindegy, az milyen állapotban van! Az egészségügyi problémák elkerülése érdekében rendszeresen, de legalábbis a hosszú út előtt fordítsunk gondot a klímaberendezés fertőtlenítésére.

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások